Προφίλ

There are no translations available.

  Το STUDIO ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ με τον Νίκο Σερμπή  φροντίζει, να μένουν ανεξίτηλες οι ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

       Η λεπτότητα της εικαστικής ματιάς μας, σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία τόσων ετών, πλαισιωμένοι με μια πλειάδα άρτια εξειδικευμένων συνεργατών, εξοπλισμένων με ότι πιο σύγχρονο παρέχει σήμερα η ψηφιακή τεχνολογία, εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα που αναζητούν σε μας όλοι οι πελάτες μας.

  Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να ικανοποιήσουμε πλήρως, περισσότερα από 4000 ζευγάρια, που στα χρόνια που πέρασαν ανέθεσαν σε εμάς τις μοναδικές στιγμές της ζωής τους.

    Ρωτήστε για μας. Πιθανόν κάποιος από τον κύκλο σας, να είναι ήδη ευχαριστημένος πελάτης μας. 

    Ο Νίκος Σερμπής ηγείται της καλλιτεχνικής του ομάδας, που αποτελείται απο δύο φωτογράφους, δύο βοηθούς φωτογράφου, δύο εικονολήπτες, έναν γραφίστα και έναν art director - επεξεργαστή εικόνας.

   Η ευσυνειδησία, το μεράκι και οι πολλές ώρες εργασίας γιά την επεξεργασία των φωτογραφιών και του video, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα ποιότητος υψηλού επιπέδου το οποίο μας έχει χαρίσει δύο πανελλήνια βραβεία γιά την φωτογραφία γάμου.

 

 

 

ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ STUDIO ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ

 

   Στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας:  ''Γάμος, η Τέχνη της Παρουσίασης'', που διοργανώθηκε από την  εταιρεία  ''Chroma''   σε συνεργασία με το περιοδικό  ''Φωτογράφος'' στα πλαίσια της έκθεσης  ''Photo net'',   πήραμε το βραβείο.

   Την απονομή έκαναν: ο πρόεδρος της ''Henzo''  κ. Eyienne Hendrickx και τα μέλη της επιτροπής Carlo Carosso και  Ν. Γαλάτης.

 

 

 

 

   Στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας:  ''Άλμπουμ Γάμου - Παρουσίαση'', που διοργανώθηκε από την εταιρεία ''Chroma'' σε συνεργασία  με το περιοδικό ''Φωτογράφος''  στα πλαίσια τησ έκθεσης ''Photovision 99''  πήραμε το πρώτο βραβείο.

     Την απονομή έκαναν ο πρόεδρος της ''Henzo'' κ. Eyienne Hendrickx και οι κ. Λ. Καλογεράκης - Σ. Ευαγγελίδης της εταιρείας ''Chroma''.